Boya Magyarország

Mérnökök vagyunk, de művészekkel dolgozunk. Célunk az, hogy olyan tökéletes minőségű mikrofonokat készítsünk, amik mérnöki precizitásunk által nagyszerű alkotások létrehozásához járulnak hozzá.

 

Egy jó mikrofon tökéletesen rögzíti a levegő legapróbb elmozdulását is. Egy apró pezsgőbuborék kipukkanását is zaj- és torzításmentésen rögzíti. Ezt a minőséget hozzuk el már évek óta a professzionális hangmérnökök, és a youtuberek, influencerek világába is.

 

Magyarország különösen fontos számunkra, hiszen a magyar filmipar nemzetközi jelentőségű, és a magyarok élen járnak hangrögzítést igénylő művészetekben. Örömmel tölt el minket ezeknek a kivételes embereknek a munkája, legyen szó filmekről, zenéről, podcastokról vagy online videókról, hiszen küldetésünk nem a mikrofonjainkkal, hanem az alkotásokkal teljesedik be, amihez felhasználják őket.

 

A Magyar piacon vezérképviseletként 2018 óta vagyunk jelen, büszkék vagyunk hazai partnereinkre és a szakemberekre, akikkel az elmúlt időben együtt dolgozhattunk.